Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bangkok, Thailand

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 77

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Uitnodiging Seminar AgroTech | Feed & Food | Horticulture in Thailand - 7 maart Honselersdijk

Op dinsdag 7 maart vindt er een bijeenkomst plaats waar u de laatste informatie krijgt over de ontwikkelingen in Thailand en de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven op de Thaise en ASEAN-markt binnen de AgroTech, Feed & Food, en Horticulture sectors.

2 Vacature docent Nederlands DLN

Dutch Lessons NIST (DLN) is de Nederlandse afdeling verbonden aan NIST International School te Bangkok. Zij zijn op zoek naar een flexibele, gemotiveerde en gekwalificeerde leerkracht Nederlands voor zowel de lagere als de middelbare school.

3 N.V.T. Nieuwjaar party "LOVE & PEACE"

De N.V.T. organiseert voor alle Nederlanders een Nieuwjaar party "LOVE & PEACE" zaterdag a.s. in het Sheraton Grande, Sukhumvit.

4 Bedrijvendag - Ambassadeursconferentie 2017

Internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Schrijft u zich dan nu in voor de Bedrijvendag tijdens Ambassadeursconferentie 2017. Meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal zijn beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen op 2 februari a.s. in De Van Nelle Fabriek Rotterdam.

5 Vernieuwde procedure voor het aanvragen van gelegaliseerde inkomensverklaring

De onlangs aangekondigde vernieuwde procedure voor het aanvragen van een gelegaliseerde inkomensverklaring heeft veel vragen opgeroepen.

6 Belangrijk Herinnering: Online Afsprakensysteem

Sinds 14 november 2016 werkt de consulaire afdeling met een online afsprakensysteem. Als u binnenkort reisdocumenten, consulaire verklaringen of andere consulaire zaken moet aanvragen, vergeet dan niet online een afspraak te maken omdat wij u anders niet meer kunnen helpen. U kunt meerdere zaken tegelijk regelen met 1 afspraak. U kunt de link naar het online afsprakensysteem rechts vinden.

7 Wijziging procedure aanvragen van een handtekeninglegalisatie op een inkomensverklaring per 1 januari 2017 (oa benodigd voor de Thaise Immigratie en sluiten van een huwelijk in Thailand).

Vanaf 1 januari 2017 verandert de procedure voor de aanvraag van een handtekeninglegalisatie op een inkomensverklaring.

8 Implementatie online afsprakensysteem consulaire afdeling Bangkok per 14 november 2016

Met ingang van maandag 14 november 2016 zal de consulaire afdeling in Bangkok met een online afsprakensysteem gaan werken. Voor aanvragen van reisdocumenten, consulaire verklaringen, DigiD, legalisaties (van een handtekening) en MVV's dient vanaf genoemde datum een afspraak te worden gemaakt. Zonder afspraak kunnen wij u niet helpen.

9 Nieuw format consulaire verklaringen

Per 1 November 2016 zal de ambassade een aantal consulaire verklaringen in een nieuw format afgeven.

10 Stageplaatsen bij de Nederlandse ambassade te Bangkok

De Politieke en Economische afdeling van de ambassade in Bangkok is op zoek naar twee enthousiaste, initiatiefrijke, en veelzijdige stagiaires voor de periode van 27 februari t/m 25 augustus 2017 en 6 maart t/m 1 september 2017.