Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bangkok, Thailand

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 84

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 De 4e Verdieping, werkplek voor ondernemers

Zoekt u een werkplek in Bangkok? MKB Thailand stelt 'De 4e Verdieping’ ter beschikking aan Nederlandse ondernemers en start-ups.

2 Vacature Senior Economic Officer

The Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Bangkok is looking for a Senior Economic Officer. Deadline for applications is Wednesday 5 April 2017. First round of interviews will be between 10-14 April. Second round of selection interviews will take place between 17-21 April. Applicants are advised to be available during these two weeks. The selected candidate is expected to start in the role before 1 June 2017.

3 Ingangsdatum voor wijziging in procedure voor het verkrijgen van inkomensverklaring nog onbekend

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Bangkok hebben eind 2016 aangekondigd dat de procedure voor het verkrijgen van een inkomensverklaring ten behoeve van een visumaanvraag bij de Thaise immigratiedienst gaat wijzigen. De ingangsdatum van deze wijziging is op dit moment nog niet bekend. Tot nadere berichtgeving zal daarom de huidige regeling (waarbij de handtekening onder een eigen verklaring wordt gelegaliseerd) van kracht blijven. Wij houden u op de hoogte.

4 Uitslag Tweede Kamerverkiezingen in Thailand

Op 15 maart 2017 werden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden. De uitslag van de stemming door de in Thailand geregistreerde Nederlandse kiezers is als volgt:

5 Dodenherdenking op de Nederlandse ambassade

Ieder jaar op 4 mei staat Nederland tijdens de Nationale Dodenherdenking stil bij de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogsconflicten nadien. Ook de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bangkok vindt het belangrijk om de herinnering aan de oorlogsslachtoffers levend te houden. Derhalve organiseert de ambassade op 4 mei a.s. een herdenkingsplechtigheid op het terrein van de ambassade.

7 Uitnodiging zesde Nederlandse Bitterballen Avond te Phuket

Uitnodiging om deel te nemen aan de zesde Nederlandse Bitterballen Avond op maandag 27 maart 2017 Tijdstip: 17.00-19.00 uur Locatie: Eddy’s restaurant, Kathu, Phuket

8 De Nederlandse ambassade in Bangkok is briefstembureau voor de verkiezingen op woensdag 15 maart 2017

De Nederlandse ambassade in Bangkok is briefstembureau voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal op woensdag 15 maart 2017. U kunt uw stem uitbrengen door de oranje envelop met daarin uw briefstembewijs en het ingevulde stembiljet op te sturen naar de Nederlandse ambassade in Bangkok. Uw envelop moet uiterlijk op 15 maart 2017 om 15:00 uur lokale tijd bij de ambassade zijn binnengekomen.

9 Uitnodiging Seminar AgroTech | Feed & Food | Horticulture in Thailand - 7 maart Honselersdijk

Op dinsdag 7 maart vindt er een bijeenkomst plaats waar u de laatste informatie krijgt over de ontwikkelingen in Thailand en de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven op de Thaise en ASEAN-markt binnen de AgroTech, Feed & Food, en Horticulture sectors.

10 Vacature docent Nederlands DLN

Dutch Lessons NIST (DLN) is de Nederlandse afdeling verbonden aan NIST International School te Bangkok. Zij zijn op zoek naar een flexibele, gemotiveerde en gekwalificeerde leerkracht Nederlands voor zowel de lagere als de middelbare school.